Omschrijving

Warren Farm ligt in de regio van Somerset, middenin de Mendip Hills, een gebied met prachtige natuur.

De boerderij wordt al sinds de achttiende eeuw bewoond door de familie Warren. De overgrootvader van boer James Smal woonde hier in 1945, sindsdien wordt de boerderij gerund door zijn familie. Met zo’n 404 hectare aan grond, dat zicht uitstrekt langs de Cheddar Gorge, is het de perfecte locatie voor mensen die van het buitenleven houden.

De boerderij heeft een kudde van meer dan 1000 ooien en meer dan 80 koeien. Sinds 20 jaar maakt het deel uit van het Platteland Stewardship Scheme; een nieuwe regeling om het milieubeleid van de boerderij nog verder te verbeteren.

Als jullie genoeg genoten hebben van het geweldige uitzicht, de schapen en de koeien, dan is er genoeg te doen in de directe omgeving, zoals: wandelen, fietsen, afdalen in de prachtige grotten van Wookey Hole of genieten van de echte Cheddar Cheese! Honden zijn alleen toegestaan in de zomer vanaf 1 juni, niet eerder, vanwege de (jonge) dieren op de boerderij.

Dertig minuten rijden van de locatie ligt Glastonbury, bekend uit de legende van koning Arthur als het eiland van Avalon. Om terug te gaan in de middeleeuwen is een bezoek aan Wells een must, de kleinste stad van Engeland en de thuisbasis van de Engelse kathedralen. Om de historische tour te voltooien kun je het Georgische meesterwerk, de stad Bath, bezoeken.

Overige informatie

Wifi aanwezigNiet aanwezig
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceJa
Ligging Landelijk gelegen

Beoordeling

Reactie toevoegen