Omschrijving

Camping Aux Rives du Soleil, gelegen in de Ain op de grens met de Bourgogne, is de plek waar Frankrijk zich op zijn best laat zien; aloude gewoonten, een gemoedelijke sfeer en een rustieke omgeving. Camping Aux Rives du Soleil is dé camping in Frankrijk voor een heerlijke vakantie of als ideale overnachtingscamping langs de Route du Soleil.

Geniet vanaf de schitterend gelegen kampeerplaatsen of accommodaties zoals stacaravans of huurtenten van het uitzicht dat deze camping in de Bourgogne, Frankrijk biedt. Rondom de camping (8 ha) zie je aan de ene kant uitgestrekte weilanden met koeien en een kronkelende rivier en aan de andere kant kun je van de ondergaande zon genieten met het zicht op de rivier de Saône met daarachter de heuvels van de Bourgogne. Camping Aux Rives du Soleil is nabij de bekende Autoroute du Soleil gelegen en is daardoor zowel vanuit het noorden als vanuit het zuiden, zonder omrijden, snel en eenvoudig te bereiken. Op deze camping in de Bourgogne tref je alle voorzieningen aan waar je behoefte aan zou kunnen hebben: een splinternieuw sanitairgebouw, gratis WiFi, restaurant, speelweide, twee zwembaden en volop ruimte.

Op de kampeerplaatsen op Camping Aux Rives du Soleil voel je je helemaal thuis als kampeerder. De ruime kampeerplaatsen geven het ultieme kampeergevoel.

Als je bij Camping Aux Rives du Soleil komt kamperen zijn er verschillende mogelijkheden. Wordt het een kampeerplaats aan de rand van de weide met vergezicht en grazende Franse koeien (limousins), een plaats aan de Reyssouze waar je dichtbij de kampeerplaats kunt vissen of wordt het een plaats aan de speelweide waar de kinderen ongestoord, vrij en veilig kunnen spelen? De kampeerplaatsen op Camping Aux Rives du Soleil hebben een minimale oppervlakte van 100 vierkante meter met naar eigen keuze zon of schaduw. Door deze ruime plaatsen en de goede faciliteiten die Camping Aux Rives du Soleil te bieden heeft, hoeft niets een onbezorgde vakantie nog in de weg te staan.

Doorreis en tussenstop Camping Aux Rives du Soleil
Ben je op doorreis richting het zuiden of zit de vakantie er alweer op en zoek je voor de terugreis een geschikte overnachtingscamping aan Autoroute du Soleil? Zoek dan niet verder. Camping Aux Rives du Soleil ligt halverwege Frankrijk en is voor veel vakantiegangers de plek bij uitstek om een tussenstop te nemen.

Op een speciaal terrein voor passanten is er plaats genoeg om met je caravan of vouwwagen te staan. De caravan kan op deze velden aangekoppeld blijven staan zodat je de volgende dag gemakkelijk kan vertrekken.
Bij aankomst volgt een snelle, vriendelijke en adequate afhandeling, waardoor je alle tijd hebt om lekker te gaan genieten van het korte verblijf op Camping Aux Rives du Soleil. Zo kan er nog even heerlijk worden gezwommen in het zwembad of met de hele familie genoten worden van een heerlijke snack, pizza of een diner in restaurant Bouilloux. De volgende dag vertrek je volledig uitgerust op doorreis naar de volgende bestemming of naar huis.

Overige informatie

Wifi aanwezigAanwezig gratis
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceBakker in de buurt
Ligging Aan een rivier

Beoordeling

Reactie toevoegen