Omschrijving

Camping Klein Vink maakt onderdeel uit van het Vakantiepark Klein Vink bij het pittoreske dorpje Arcen in Noord-Limburg. Het park bruist van de activiteiten en jong en oud zullen zich hier prima vermaken.

Er is een mooi overdekt zwemparadijs met meerdere zwembaden, een indoor-speelparadijs, diverse speeltuinen en een heus zwemmeer met strand. En niet te vergeten is het beroemde Thermaalbad Arcen waar je een dagje kan genieten. Deze camping is dan ook heel geschikt voor een vakantie in het voorjaar of het najaar.

De kampeerplaatsen op Camping Klein Vink zijn mooi gelegen en hebben allemaal een stroomaansluiting van 10 ampère. Wil je met de caravan, de tent of de vouwwagen kamperen in Limburg dan ben je hier aan het goede adres. Ook voor het huren van een mooi chalet kun je terecht bij Klein Vink. Op Résidence Spa Arcen, ca. 6 km van Klein Vink, liggen de mooie nieuwe chalets van Klein Vink. Deze chalets liggen in een rustige en groene omgeving waarbij je kunt genieten van de luxe van alle voorzieningen en faciliteiten van camping en vakantiepark Klein Vink.

Beoordeling

Reactie toevoegen