Omschrijving

Op zoek naar een leuke kleinschalige camping in de Aveyron, Midi Pyreneeën?
Rust, ruimte en vrijheid… Bienvenue!

le Moulin de l’Aymerie, onze eeuwenoude watermolen, bevindt zich ‘en pleine nature’ in het departement Aveyron,op een steenworp van de Lot in de regio Occitanie. Het landgoed van 7 hectare ligt in de vallei van het riviertje la Diège. Wij zijn super trots je te kunnen uitnodigen voor een nostalgische vakantie op onze kindvriendelijke camping ‘La Diège’ of in onze authentieke gîte “het Bakhuisje”.

Een 50-tal ruime plekken wachten op je. Voor ieder wat wils: schaduwrijk tussen of onder de walnotenbomen, op het open veld in de zon, langs het riviertje of dicht bij de sanitaire voorzieningen. Het riviertje la Diège loopt langs de gehele camping en biedt veel speelplezier aan de kinderen. Voor natuurliefhebbers is er op en rondom het terrein al een keur aan unieke flora en fauna te ontdekken, maar ook de vele wandelroutes direct vanaf de camping laten je veel van de prachtige natuur in de Aveyron zien. Zijn de vele markten met brocante en de Middeleeuwse plaatsen iets wat je aantrekt,dan kun je in de directe omgeving bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Figeac, Capdenac le Haut of Peyrusse le Roc.

Wil je wel kamperen maar heb je geen tent, dan kan je een van onze geheel ingerichte huurtenten incl. bijzettentje huren. We hebben ook 3 volledig ingerichte caravans te huur incl. een bijzettentje voor de kinderen.

Waar rust en ruimte iedereen laat ontspannen en gelegenheid geeft even weg te dromen. Wandelend over prachtige routes genieten van al het groen of ongedwongen zitten bij een kampvuur. Waar kinderen echt buiten zijn, samen met de dieren, dammetjes kunnen bouwen in het riviertje, kreeftjes vangen en overal spannende plekken om hutten te maken…

Graag tot ziens in de Aveyron!

Caspar en José Hartgring

Overige informatie

Wifi aanwezigAanwezig gratis op bepaalde plaats
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceJa
Ligging Aan een rivier

Beoordeling

Reactie toevoegen