Omschrijving

Camping Le Moteno
Een droomvakantie wacht op u aan de Bretonse kust, op de camping Le Moteno. De accommodatie heet u een warm welkom op 200 m afstand van de rivier de Etel. De Moteno bevindt zich vlakbij enkele toeristische plekken zoals de megalieten van Carnac (20 km) en Port-Louis en de citadel (14 km).

De camping beschikt over een indrukwekkend waterpark met een overdekt zwembad, een buitenbad en waterglijbanen voor de hele familie.

Bovendien biedt de camping in het hoogseizoen overdag en in de avond activiteiten voor kinderen en volwassenen. Tijdens het verblijf kunnen de kinderen spelen in de speeltuin of zich aansluiten bij de kinderclub.

Een fitnesszaal en een sportterrein staan ter beschikking voor de sportfanaten. Op de camping hebben de vakantiegangers toegang tot internet, ze kunnen er boodschappen doen in de kleine supermarkt en ter plaatse een hapje eten.

Aarzel gedurende uw verblijf op de camping niet om de streek en de omgeving te gaan verkennen. Ontdek de citadel, de bastiontoren van Port-Louis. Haal het meeste uit de omgeven natuur en geniet van de mooie nabijgelegen rivier de Ria d’Etel.

Overige informatie

Wifi aanwezigNiet aanwezig
Huisdieren toegestaanNee
BroodserviceJa
Ligging Bij dorp / stad

Beoordeling

Reactie toevoegen