Omschrijving

Info over camping Zaton Holiday Resort
Zaton Holiday Resort ligt in Dalmatië, in het zuiden van Kroatië op 2km van het dorpje Nin en op 15km van de levendige, oude stad Zadar.

Op deze grote, levendige camping is voor alle leeftijden wat te doen! Er is een gezellige winkelpromenade, restaurants en terrasjes die tot laat in de avond geopend zijn. Overdag is er een uitgebreid animatieprogramma en gedurende de avonden is er livemuziek met verschillende shows. In het, sinds 2017 nieuwe, amfitheater kunnen wel 700 personen! Voor de wat oudere jeugd ligt direct naast de camping, maar buiten gehoorafstand, de discotheek ‘Saturnus’.

Wilt u gezellig een lekker hapje eten? Dan bent u bij Zaton Holiday Resort aan het juiste adres! Er is een speciale Dalmatische tavern en een self-service restaurant met afhaalmogelijkheden. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke gastronomische maaltijd in het à la carte restaurant. Op het strand en bij het zwembad kunt u genieten van heerlijk ijs.Waterrecreatie
Eén van de weinige zandstranden van Kroatië bevindt zich op onze topbestemming Zaton. Het fijne zandstrand loopt zeer geleidelijk af en is daarom erg geschikt voor kinderen. Het zwembadcomplex is in 2017 verder uitgebreid met o.a. 2 extra zwembaden en een relax area. Vanuit het zwembadcomplex kijkt u uit over de Adriatische zee. U kunt uitrusten op één van de ligstoelen bij het zwembad of op het strand terwijl de kinderen zich vermaken in het water.In de buurt van camping Zaton Holiday Resort
Een aanrader is om met het treintje vanaf de camping een bezoek te brengen aan het oude havenstadje Nin of aan het gezellige oude Romeinse centrum van Zadar. Het beroemde door Unesco beschermde Nationaal Park Plitvice-meren ligt slechts op 2 uur rijden vanaf Zaton Holiday Resort. Het Nationaal Park Krka-watervallen bereikt u al binnen een uur.

Ook worden er dolfijnenexcursies aangeboden wat u het beste in het voor- of naseizoen kunt doen. In het hoogseizoen varen er veel boten voor de kust en dan blijven de dolfijnen liever uit de buurt.

Overige informatie

Wifi aanwezigAanwezig gratis
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceJa
Ligging Aan zee

Beoordeling

Reactie toevoegen