Omschrijving

Camping Centro Turistico Citta di Bologna is een moderne camping nabij Bologna. Doordat de camping zo dicht bij Bologna ligt is het absoluut de moeite waard om deze prachtige stad te bezoeken. Door de artistieke gebouwen en de ontspannen sfeer die er hangt is het een absolute aanrader.

Uw vakantie op Centro Turistico Citta di Bologna
Camping Centro Turistico Citta di Bologna heeft 2 nieuwe toiletgebouwen. Het zwembad is een perfecte plek om de verkoeling op te zoeken als het warm weer is. Door de groene omgeving zijn er veel schaduwplekken van de bomen, het zwembad is verdeeld in 2 delen, een diep gedeelte voor de volwassenen en een ondiep gedeelte voor de kinderen.

De camping biedt verschillende chalets, stacaravans en kampeerplekken aan. Bij aankomst mag u zelf uw kampeerplek uitkiezen, alle kampeerplekken zijn uitgerust met elektra. Ondanks het warme weer heeft u altijd een plekje met schaduw door de grote bomen die de schaduw verzorgen.

Als u zin heeft in sporten of u zelf wilt uitleven is er op de camping ook nog een fitnessruimte. Ook beschikt Camping Centro Turistico Citta di Bologna over een bar en een restaurant. De bar is een knusse, gezellige ontmoetingsplek. In het restaurant worden traditionele gerechten uit de streek geserveerd.

De camping heeft de perfecte ligging, u kunt lopend vanaf de camping naar Bologna toe of u pakt de bus die voor de camping stopt. Bologna staat bekend om haar vele restaurantjes en winkeltjes. U kunt in de stad vele historische gebouwen bekijken, dat is zeker de moeite waard.

Overige informatie

Wifi aanwezigAanwezig gratis
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceJa
Ligging Landelijk gelegen

Beoordeling

Reactie toevoegen