Omschrijving

Continental Camping Village

Italië, Lago Maggiore, Fondotoce di Verbania
Sfeer en ligging
Deze fraaie camping is zeer geschikt voor het hele gezin. Kinder- en tieneranimatieprogramma’s zorgen ervoor dat de kinderen zich geen moment zullen vervelen. Het prachtige, zeer heldere en schone Mergozzomeer (een van de schoonste meren van Europa, door de bron waaruit het water afkomstig is), biedt voor ieder wat wils. Of ontdek de omgeving wandelend of fietsend. Je zit hier ca. 1 km van het Lago Maggiore en ca. 1500 m van het gezellige centrum van Verbania met winkeltjes en terrasjes. De camping beschikt over 343 staanplaatsen en 284 stacaravans, op ca. 10 ha.

Faciliteiten

zwemmen: 1 zwembad, ca. 1.200 m² groot, geopend van half april tot half september. Met stroomversnellingen, hydromassage, golfslagbad en waterglijbanen! Van de ligbedden en parasols kun je gratis gebruik maken. Op ca. 1 km van de camping vind je tevens een openbaar zwembad (€)
Het meer van Mergozzo is klein maar zeer mooi met helder water en zandstrand, uitermate geschikt voor kinderen vanwege het langzaam aflopen van het strand
restaurant: 1 met pizzeria, er worden ook kindermenu’s geserveerd
bar: 1, met snackcorner. Aan het Mergozzomeer is een strandbar
supermarkt: voor de kleine boodschappen
chipcard: op deze camping gaan alle betalingen met de chipcard van de camping. Je kunt met de pas betalen bij de supermarkt, restaurant, bar, sportfaciliteiten enzovoorts. Contantgeld behoort hier tot de verleden tijd!
wasmachines en drogers (tegen betaling)
wifi: gratis, beschikbaar op 80% van de camping

Beoordeling

Reactie toevoegen