Omschrijving

Daler camping

Welkom op onze rustige, gezellige kleine camping, hier is tijd voor ontspanning. We zijn het hele jaar geopend. We hebben een met vloerverwarming aangelegd sanitairgebouw, vrij gebruik van douche en toilet, speciaal ingericht ook voor de mindervalide mens en voor ouders met jonge kinderen. Mooie ontmoetingsruimte voor als het weer iets minder is, met toeristeninformatie, NL weekbladen o.a. Margriet, Libelle, Autoweek ed., NL boeken en spelletjes. Ook ontbreekt Lego en Duplo niet. Keuken met oven, magnetron en koffiezetapparaat en waterkoker.

Een plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. Sinds Hemelvaartsdag 2017 is er een mooi, ruim maar vooral veilig fietspad aangelegd tussen Højer en Tønder. Op ong. 3 kwartier rijden het mooie eiland Rømø, met een zandstrand waar je met de auto en camper op mag rijden. Een leuke ervaring! Ook het Emil Nolde museum in Neukirchen (Dld) is zeer de moeite waard om te bezoeken.

In de lente en herfts grote groepen spreeuwen, in het Deens “sort sol”,  te zien (op de camping) maar ook in de nabijheid op de grens Denemarken-Duitsland. Of fietsend het moeraslandschap te verkennen en heerlijke lange wandelingen te maken op het platteland of op de dijk langs de Waddenzee (Vadehavet). We liggen slechts 15 km. vanaf de Duitse grens en ongeveer 650 km. vanaf Utrecht.

Over ons:

Ons gezin is Marcel (1963) gehuwd met Diana (1965) en onze 2 dochters Carmen (2002) en Laura (2007).

We zagen half februari 2016 dat er een voormalige boerderij met 2,8 hectare grond en een minicamping te koop stond in Denemarken. We gingen al zeker 15 jaar met het gezin op vakantie naar dit land. We zijn gaan kijken en rekenen en hebben ons huis in IJsselstein (Ut) te koop gezet. Binnen 3 weken ons huis verkocht, banen opgezegd, scholen uitgezocht en per 1 oktober 2016 waren we geëmigreerd naar Denemarken.

 

 

Beoordeling

Reactie toevoegen