Omschrijving

Camping De Wedze is gevestigd midden in een karakteristiek coulissenlandschap met uitzicht op een kerktoren uit de 13e eeuw. Het dorp Twijzel ligt in de Friese Wouden (Friesland) op de lijn Leeuwarden-Groningen en vanaf de A7 (Drachten) binnen 15 minuten bereikbaar.

Onze mini- camping is geopend sinds juli 2015 en biedt ruimte voor 25 kampeerplekken. De camping is parkachtig aangelegd in een landelijk gebied. We bieden een luxe Safaritent aan voor de verhuur. De beschikbaarheid en prijzen vindt u op onze website. Onze gasten zijn met name fietsliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. We bieden geen animatie en er zijn, met uitzondering van een zandbak, geen speeltoestellen. U mag  een langere periode van deze prachtige omgeving komen genieten, maar wij hebben geen seizoensplekken.

Op onze camping mag u zelf uw plek uitzoeken en  gaan staan zoals u dat wilt, mits er rekening gehouden wordt met uw mede-kampeerder.

De nachten zijn hier nog echt donker, waardoor er vaak een prachtige sterrenhemel waarneembaar is. Wanneer u bij iets kouder of regenachtig weer toch even knus en gezamenlijk  wilt zitten , dan is dat mogelijk in onze tunnelkas. Deze kas wordt ook gebruikt voor indoor-kamperen. Daar  wordt regelmatig gebruik van gemaakt door gasten die op fietsvakantie zijn, zij zetten dan hun tentje binnen neer.

In de tunnelkas zijn enkele stoelen, banken en tafels aanwezig die door de gasten gebruikt mogen worden. Tevens staat hier een pooltafel, klaar voor gebruik. In de aanwezige kast liggen boeken, tijdschriften en spellen; maar ook veel foldermateriaal, wandel- en fietsroutes. Bij aankomst ontvangt u van ons een magazine waar veel informatie in staat over de omgeving, tevens ontvangt u een fietsroutekaart van de omgeving.

We bieden standaard 6 ampère stroom aan, maar tegen een meerprijs kunnen we u ook 16 ampère aanbieden. Er is geen Wifi, maar als alternatief zijn er MiFi-routers te huur, wel graag reserveren want de voorraad is beperkt.

Twijzel is een klein dorp, nabij Buitenpost. Het ligt tussen Leeuwarden (21 km) en Groningen (35 km), beide steden zijn dan ook goed bereikbaar. Ook de prachtige 11-steden stad Dokkum bevind zich in de nabij omgeving (17 km).

De algemene voorzieningen treft u aan in de omliggende dorpen zoals Buitenpost, Kollum en Zwaagwesteinde.

Overige informatie

Wifi aanwezigNiet aanwezig
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceJa
Ligging Landelijk gelegen

Beoordeling

Reactie toevoegen