Omschrijving

Finca La Solucion voor Rustiek Onthaasten

2020 Vijf jaar in Spanje en dat vieren wij ondanks de Lockdown. Ons cadeau voor u een (ver)nieuwde website waar u alles kunt lezen over ons leven Off the Grid & Back to Basic op het platteland van Spanje. Bezoek onze site voor alle info over Lockdown Acties, COVID19 informatie, ons blog en alles over het Rustiek Onthaasten in onze achtertuin. Wij spreken vijft talen samen: Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Italiaans.

Wij zijn geen standaard camping u verblijft bij ons in de achtertuin van ruim 9 hectare groot. Grote ruime plaatsen van ongeveer 500m2 groot en wij zijn kleinschalig! Er zullen nooit meer dan 5 plaatsen tegelijkertijd bezet zijn.

Bent u geheel zelfvoorzienend? Eigen toilet en douchetent mee? Koken en afwassen in uw eigen caravan? Dan ontvangt u van ons een leuke korting! Lees meer op onze website hoe wij omgaan met deze bijzondere situatie:

Rustiek Onthaast bij Finca La Solucion is genieten tussen de olijfbomen van rust, ruimte, privacy, sterrenhemel en een prachtig uitzicht over onze vallei.

Off the Grid, Back to Basic en Digitale Detox op een authentieke finca in het binnenland van Spanje. Er is wifi aanwezig, gratis, echter beperkt beschikbaar daar wij de stralingsbelasting zo minimaal mogelijk willen houden. Geen elektra bij de plaatsen echter wel de mogelijkheid uw telefoon of tablet op te laden bij ons in huis. U kunt zich warm en koud douchen in de badkamer waar ook toilet aanwezig is. Ook is er ruimte waar u uw afwas kunt doen. Voor noodgevallen kunt u gebruik maken van onze wasmachine tegen een kleine bijdrage. 

Houd u hoofd koel en uw hart warm.
Hartegroet,

Linda & Louis, Lucca & Danique

Casper, onze hond en schatbewaarder
Lucky & Lily onze poezenvrienden
Bugs & Bunny
HeHe de haan en zijn dames
En onze schapenfamilie

Benieuwd naar onze dierenfamilie? Bezoek dan de pagina van Refugio La Solucion

Overige informatie

Wifi aanwezigNiet aanwezig
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceNee
Ligging Landelijk gelegen

Beoordeling

Reactie toevoegen