Omschrijving

U kampeert bij ons op een agrarisch bedrijf met een boomkwekerij.

Het is een rustig gelegen familie-camping, omringt door groen, met zeer ruime standplaatsen, waar U nog echt kunt genieten van de rust en schoonheid die het polderlandschap biedt.

De locatie, is gelegen op 4 kilometer van de Westerschelde en 8 kilometer van het strand.

De sanitaire voorzieningen zijn gedeeltelijk ondergebracht in de schuur, deze bestaan uit drie toiletten, twee douches en wastafels. In het aangebouwde gedeelte kunt u afwassen (warm water is aanwezig), of water tappen.                                                                                                 Een wasmachine is aanwezig, zodat u niet op de hand hoeft te wassen.

Er zijn voor de fietsliefhebbers vele fietsroutes, welke u langs de mooiste plekjes van het Zeeuws landschap leiden (deze zijn bij ons te  verkrijgen) of u maakt zelf een toertje door de polder.

Voor natuurliefhebbers is er ook veel te beleven, zeker natuurreservaat de Braakman, gelegen op 10 min. Fietsen is een must.

Indien u van cultuur en historie houdt, dan zal u zeker genieten van een uitstapje richting Gent of Brugge (ca.40km).

Ook het sluizencomplex van havenstad Terneuzen (grootste zeesluizenvan Europa), is een bezoek waard. Hier kunt u de grootste zeeschepen van nabij voorbij zien varen.

Voor de kinderen is er een speeltuig en een glijbaan aanwezig en voor de  aller kleinsten een zandbak. Er is ook gelegenheid om van een binnen accomodatie gebruik te maken, b.v. tafeltennis, darten etc.                          Ook een subtropisch zwemparadijs is op 15 km aanwezig.

Overige informatie

Wifi aanwezigNiet aanwezig
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceJa
Ligging Landelijk gelegen

Beoordeling

Reactie toevoegen