Omschrijving

Camping Kijkduin is een camping aan het Strand Kijkduin in Den Haag. Op de camping kun je kamperen of een stacaravan huren. Daarnaast biedt BestCamp je exclusief de mogelijkheid om een strandhuisje te huren op het strand met uitzicht op zee. Op Camping Kijkduin combineer je een strandvakantie met de vele mogelijkheden van de stad Den Haag.

Vakantiepark Camping Kijkduin, ook wel bekend als Kijkduinpark, is een camping met een overdekt zwembad met whirlpool, waar gasten gratis gebruik van mogen maken. Dat geldt ook voor het sport- en animatieprogramma. Kinderen vermaken zich in de speeltuinen, op het speelschip Kijkduinrover en tijdens de Koos Kids Club. Er zijn verschillende sportvelden en er worden op de camping scooters en fietsen verhuurd. Maar vanzelfsprekend brengen de gasten van Camping Kijkduin veel tijd door op het strand en de boulevard van Kijkduin.

Het vakantiepark heeft meer dan genoeg accommodaties waarbij huisdieren zijn toegestaan; voor een vakantie met huisdieren bent u hier dus aan het goede adres. Maak gebruik van die mogelijkheid, neem uw huisdieren op vakantie mee en geniet bijvoorbeeld met uw hond(en) van de bossen of het strand.

Overige informatie

Wifi aanwezigAanwezig gratis
Huisdieren toegestaanJa
BroodserviceJa
Ligging Aan zee

Beoordeling

Reactie toevoegen