calagogo1.jpg
calagogo3.jpgcalagogo2.jpgcalagogo4.jpg

camping Cala Gogo | Camping Costa Brava | Camping Spanje

Added by pevank

0 reviews

Listed in Costa Brava, Spanje

  • Avinguda d'Andorra, 8-13, 17251 Calonge, Province of Girona, Spanje
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Info over camping Cala Gogo
Cala Gogo is een gezellige terrassencamping met mooie uitzichten op zee. De camping is gelegen aan de Costa Brava in het natuurrijke en historische Spanje. Vlakbij de camping vindt u Playa d’Aro.

Camping Cala Gogo heeft een sportterrein waar u meerdere sporten kunt beoefenen. Voor de kinderen is er een miniclub waar verschillende activiteiten worden georganiseerd. In de avonden worden er dansavonden en shows georganiseerd, die u vanaf de bar en het restaurant kunt bekijken.

Op camping Cala Gogo vindt u een uitgebreide supermarkt, waar u uw boodschappen kunt doen, zodat u niet van de camping af hoeft. Ook is er een snackbar en een restaurant waar u een hapje en een drankje kunt doen. Tevens is het mogelijk om maaltijden af te halen en gezamenlijk bij de accommodatie op te eten.
Waterrecreatie
Er zijn meerdere zwembaden en een kinderbad op camping Cala Gogo aanwezig. In het buitenbad wordt aqua gym gegeven. In 2016 zijn er verschillende glijbanen bij gekomen, waar de kinderen zich op zullen vermaken.

Op camping Cala Gogo rijdt een treintje, waarmee u een ritje naar het strand kunt maken. Op het strand zijn meerdere watersporten mogelijk en kunt u een potje beachvolleybal spelen.

Nieuw in 2017! Er komt een nieuw zwembad met glijbaantjes.
In de buurt van camping Cala Gogo
Camping Cala Gogo ligt op iets meer dan een half uur rijden van de badplaats Blanes. Hier kunt u genieten van de vele terrassen en restaurants waar u heerlijk kunt eten. Tevens kunt u door de sfeervolle winkelstraten lopen. Er is ook een mooi strand waar u kunt duiken, snorkelen, windsurfen of kunt genieten van het mooie weer. Een goede plaats om een dag te kunnen vertoeven! Tevens is het mogelijk om vanaf camping Cala Gogo de toeristische stad Barcelona te bezoeken.

Club de Golf D’Aro Mas Nou ligt op een kleine 20 minuten rijden. Deze golfbaan is omringd door prachtige kurkeiken, palmbomen en meer dan duizend olijfbomen. Op de baan zult u zich zeker vermaken en zal een uitdaging niet ontbreken.

Bij het plaatsje Platja d’Aro is een gezellige boulevard, waarvan u uitzicht heeft op het brede zandstrand. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan de plaatsen Tossa de Mar, Pals en Belgur.

Klik hier om naar de aanbieder te gaan

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk