hoophuizen1.jpeg
hoophuizen2.jpeghoophuizen3.jpeghoophuizen4.jpeghoophuizen5.jpeg

Camping DroomPark Bad Hoophuizen B.V. | Camping op de Veluwe

Added by pevank

0 reviews

Listed in Nederland

  • Varelseweg 211 8077 RB - Hulshorst
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Tijdens een verblijf op camping DroomPark Bad Hoophuizen bevindt u zich midden op de Veluwe tussen Harderwijk en Nunspeet, direct aan het Veluwemeer. Deze unieke locatie biedt u vele mogelijkheden voor een geslaagde kampeervakantie.

Het Veluwemeer is ideaal voor watersporters! Er is zelfs een surfschool te vinden op de camping. DroomPark Bad Hoophuizen zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft. Voor kinderen tot 12 jaar is er het indoor speelparadijs. Volwassenen vermaken zich in de recreatieruimte en jong en oud geniet in de schoolvakanties van animatie. Wandelen en fietsen is ook prachtig in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Ga op zoek naar zeldzame dier- en plantsoorten!

Verder kunt u op camping Bad Hoophuizen gebruik maken van de tennisbaan, (water)fietsen en kano’s huren, lekker eten in het restaurant of de snackbar, iets drinken aan de bar, boodschappen doen en verse broodjes halen in de campingwinkel. Het sanitair van camping Hoophuizen is net en omvat onder meer een wasserette. Warm water is bij de prijs inbegrepen. Ook gratis: WiFi.

Klik hier om naar de camping toe te gaan

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk