Camping-Dun-le-Palestel3.jpg
Camping-Dun-le-Palestel2.jpgCamping-Dun-le-Palestel1.jpg

Camping Dun-le-Palestel

Added by Palestel

0 reviews

Listed in Auvergne, Frankrijk / France, Limousin

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Onze kleine en rustige camping, gelegen in de prachtige Vallée des Peintres is een voormalige gemeentecamping. Op het terrein van 2 hectare bevinden zich ongeveer 40 kampeerplaatsen en enkele safaritenten en mobil-homes. In het midden van het terrein vindt u het eenvoudige maar schone sanitairgebouw met was en douchegelegenheid. Voor onze gasten staat hier ook een was- en droogmachine ter beschikking. Kinderen kunnen zich vermaken bij het speeltoestel terwijl u de afwas doet.

In onze receptie bent u van harte welkom voor informatie over de omgeving en het afhalen van de dagelijkse verse broodjes. Aan de rand van de camping zult u vanaf 2017 tevens ons nieuwe zwembad van 8x4meter vinden, om een lekkere frisse duik te nemen.

Campers

Onze camping is ook zeer geschikt voor campers. Vrijwel het hele kampeerterrein is goed begaanbaar voor campers en alle voorzieningen zijn hiervoor aanwezig (loospunt chemischtoilet, loospunt grijs water en watertappunt).

Voor- en naseizoen

In het voor- en naseizoen leent onze camping zich uitstekend voor 50+ers die opzoek zijn naar rust en ontspanning in een groene omgeving. Bij ons zult u geen animatieteam of kinderdisco vinden, wel een heerlijk verblijf in het hart van Frankrijk. In de directe nabijheid zijn verschillende gezellige dorpjes met een rijke geschiedenis te vinden. Direct vanaf de camping vertrekken een aantal prachtige wandel- en fietsroutes. Houders van een kortingskaart betalen een gereduceerd tarief.

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk