stoetenslagh1.jpeg
stoetenslagh2.jpegstoetenslagh3.jpegstoetenslagh4.jpeg

Camping Het Stoetenslagh | Camping in Overijssel

Added by pevank

0 reviews

Listed in Nederland

  • Elfde Wijk 42 7797 HH - Rheezerveen/Hardenberg
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Camping Het Stoetenslagh heeft de titel ‘Best camping 2014’ behaald en is een ideale bestemming voor een heerlijke gezinsvakantie in Overijssel, Nederland. Prachtig gelegen tussen bossen en landerijen is hier voor jong en oud veel te doen. De parel van camping Het Stoetenslagh is een recreatieplas van circa vijf hectare met gloednieuwe chalets, glijbanen en allerlei waterspeeltoestellen, maar ook het gloednieuwe overdekte zwembad zal u zeker bevallen. Het zwembad van camping Het Stoetenslagh is in Caribische piratenstijl ingericht, compleet met binnenstrand!

Voor alle leeftijdsgroepen worden activiteiten georganiseerd op Camping Het Stoetenslagh. Zo is er een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen, een jongerenruimte en vele speelvoorzieningen. Voor het gemak heeft camping Het Stoetenslagh een winkel, een broodhoek met koffiecorner en een eetcafé en snackbar.

In de omgeving van camping Het Stoetenslagh kunt u diverse uitjes maken. Wat dacht u van een dagje naar museumdorp Orvelte of Giethoorn, dat ook wel het Venetië van Nederland wordt genoemd. Wilt u met het hele gezin op pad? Denk dan aan Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn of het Dierenpark Emmen. Maar verken de prachtige omgeving ook eens te voet of met de (op de camping gehuurde) fiets!

Het zwembad van camping Het Stoetenslagh kan buiten de schoolvakanties (regio Noord) enkele uren gesloten zijn in verband met het geven van zwemles.

Klik hier om naar de camping toe te gaan

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk