lente-actie.jpg

Camping le Canigou

Added by pevank

0 reviews

Listed in Frankrijk / France, Midi-Pyrenees

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Op een hoogte van bijna 300 m, aan de voet van de berg le Canigou treft u verscholen in het lommer de gelijknamige terrassencamping aan. Zij biedt plaats aan ca. 100 ruime kampeerplaatsen met daarnaast 15 chalets. Dwars over de camping loopt het rustigge bergriviertje; de Llech. De twee campingdelen worden door een brugovergang verbonden.

In het voor- en naseizoen biedt het rust en ruimte te midden van prachtige natuur. In de zomer maanden uitermate geschikt voor gezinnen met pubers. Jeugd tussen 10 en 20 bieden we een scala aan geweldige en uitdagende activiteiten in de natuur. Denk aan canyoning, raften, mountainbiken…

Het is een gemoedelijke camping die al meer dan 20 jaar door Nederlanders gerund wordt. Het terrein, een oude kersen boomgaard, is 7 hectare groot en ligt in een dal  waar een bergriviertje doorheen stroomt. Nu staan er tientallen verschillende bomen die voor schaduwrijke plaatsen zorgen in de doorgaans zonnige vallei.

De camping biedt een gezellige sfeer, acceptabele voorzieningen met een betaalbaar hapje en drankje. Het publiek bestaat uit doorgaans actieve mensen die graag wandelen, fietsen, motorrijden ga zo maar door. Voor campers zijn alle voorzieningen aanwezig, ideaal voor zowel een lang als kort verblijf. Regelmatig ontvangen we ook groepen waarvoor we graag ook meedenken in een op maat afgestemd programma in de prachtige omgeving!

Goed bereikbaar met caravan en camper. Slechts 3km van de hoofdweg N116 Perpignan richting Andorra.

Kampeerplaatsen

De camping telt ca. 100 kampeerplaatsen van elk ca. 100 m2 voor zowel (vouw)caravans als tenten. Zij zijn gelegen op het naar de rivier aflopende terrein en allen voorzien van een elektra-aansluiting van 6 A. De plaatsen beschikken voor het overgrote deel over (half)schaduw gevende bomen en struiken. De staanplaatsen zijn op sterren ingedeeld, gebaseerd op de ligging, oppervlakte en schaduwligging. Op een paar strategische punten zijn sanitair-gelegenheden met gratis douches/warmwater aangebracht, waar u tevens de afwas kunt doen en uw groente spoelen. Het sanitair wordt een aantal keren per dag schoongemaakt.

Chalets

Daarnaast beschikt de camping over 15 chalets.  Nieuw in 2015 zijn de Bosrand-chalets, prachtige luxe 6-persoons mobilhomes met uitzicht op de camping en het dorpje. Voorzien van extra luxe zoals een vaatwasser, extra comfortabele matrassen, volledig verduisterende jaloezieën, elektrische boiler (nooit onder een koude douche wegens lege gasfles!) en ruime, schaduwrijke plaats.

Tevens hebben we een speciaal chalet voor minder-validen geplaatst, waarbij aan alle benodigheden gedacht is voor uw verblijf in een prachtige aangepast chalet met extra ruim terras en rolstoeltoegankelijke ruimtes.

De chalets zijn op sterren ingedeeld, gebaseerd op bouwjaar en luxe-niveau. Alle chalets beschikken over slaap- en leefruimtes, een badkamer met douche en wastafel, apart toilet, in sommige gevallen vaatwasser en Senseo apparaat, alsmede een keuken inclusief koelkast, gasfornuis en inventaris. Kussens en dekbedden zijn eveneens aanwezig. U kunt volstaan met het meebrengen van bedlinnen, hand- en vaatdoeken. Speciaal voor evt. koudere avonden in voor- en naseizoen zijn er een gevelkachels aangebracht, voor de warme zomermaanden een ruim terras met schaduwdoek en een tuintafel set.

 

 

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk