les-tamares.jpg

Camping Les Tamaris | Camping Languedoc | Camping Frankrijk

Added by pevank

0 reviews

Listed in Frankrijk / France, Languedoc Roussilion

  • 140 Avenue d’Ingril, 34110 Frontignan-Plage
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Een zonnig verblijf aan de zee dankzij Sandaya. De camping les Tamaris ligt langs een mooi zandstrand en grenst aan een natuurreservaat waar, afhankelijk van het seizoen, de roze flamingo’s zich komen voeden. Met het hele gezin, een grote strandtas en een parasol in de hand bent u in een handomdraai op het strand; u zult dol zijn op de rust en de ruimte op het strand, waar u uw handdoek kunt spreiden om uw zonnige teint nog wat bij te werken. Aan het einde van de middag, als u weer terug bent op de camping, zult u de weldadige douches bij de ingang voor de toegang naar het strand, zeer op prijs stellen. Als de zon ondergaat, bereiden de amateurvissers zich voor op de avond, in de stiekeme hoop een zeebaars of een kleine goudbrasem te vangen.

Voor degenen die liever het comfort van ons zwemparadijs wensen, geniet elke onwillekeurige periode van ons verwarmd zwembad met waterstralen, reuzepaddestoel fontein en waterval. Even ontspannen met een boek op een van de ligstoelen in de zon, of een kleine cocktail in de Coco Bar aan de rand van het zwemparadijs, of allebei… aan u de keuze!

Onze mooie regio zal u blijven verbazen door zijn diversiteit. Zo ligt de camping op slechts 10 minuten van Sète met alle geuren en kleuren van de Midi, op 25 minuten van de place de la Comédie in Montpellier, maar ook op 15km van de Thermen van Balaruc-les-Bains. Ons team van receptionistes staat altijd voor u klaar om samen met u een programma samen te stellen waarmee u de omgeving kunt gaan verkennen volgens uw eigen wensen. Een camping van menselijke afmetingen waar je je lekker voelt. De vakantie begint, ontspan…

Klik hier om naar de aanbieder te gaan

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk