terspegelt1.jpeg
terspegelt2.jpegterspegelt3.jpegterspegelt4.jpegterspegelt5.jpeg

Camping Recreatiepark TerSpegelt

Added by pevank

0 reviews

Listed in Nederland

  • Postelseweg 88 5521 RD - Eersel
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Op camping TerSpegelt, gelegen in het bosachtige natuurgebied De Kempen, bent u aan het juiste adres voor een heerlijke vakantie. Deze prachtige 5-sterren camping biedt veel rust, ruimte en recreatieve en sportieve voorzieningen voor het hele gezin.
U verblijft op Recreatiepark TerSpegelt in een SunLodge, de uiterst comfortabele mobile home van Suncamp holidays.

Zowel buiten als binnen is het leuk op camping TerSpegelt. Buiten vindt u onder meer een mooie recreatieplas met strand, grote glijbaan, familieglijbaan en de Blob, een spectaculair soort springkussen in het water. Er is ook een voetbalveld, een kinderboerderij, een minigolfbaan, een fietscrossbaan, een klimwand, een tokkelbaan, een speeltuin, een airtrampoline en een nieuwe PumpTrack.
Daarnaast zijn er veel overdekte voorzieningen op camping TerSpegelt, waaronder een supermarkt, een strandpaviljoen, een snackbar, een kantine en 2 restaurants.

Prachtig is SterrenStrand, het overdekte water- en zandspeelparadijs. Ook het ‘gewone’ zwembad van camping TerSpegelt is heerlijk: het water is verwarmd tot 30 graden. Het bubbelbad en peuterbad zijn zelfs 33 graden!

De omgeving van deze camping in Nederland is erg leuk. In de Brabantse Kempen, het natuurgebied waar camping TerSpegelt ligt, valt veel te ontdekken. Tegenover de camping ligt Natuurpoort TerSpegelt, met vele wandel- en fietsmogelijkheden het startpunt om de natuur te verkennen. Voor kinderen is er een kabouterpad waarbij ze op een speelse manier door de natuur struinen.
Steden als Eindhoven en Tilburg zijn dichtbij en ook verblijft u hier niet ver van de Nederlands-Belgische grens.

Klik hier om naar de camping toe te gaan

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk