zeeland1
zeeland4zeeland3zeeland2

Camping Roompot Beach Resort | Camping in Zeeuwse kust | Camping in Nederland

Added by pevank

0 reviews

Listed in Nederland

  • Mariapolderseweg 1, 4493 PH Kamperland
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Direct gelegen aan Nationaal park de Oosterschelde vindt u de vijf-sterrencamping Roompot Beach Resort. Met de mooiste voorzieningen van Zeeland mag camping Roompot Beach Resort zich met recht de parel van de Zeeuwse Kust noemen.

Voor jong en oud is er van alles te beleven op camping Roompot Beach Resort. Wanneer Koos de jongste kinderen vermaakt, kunnen de oudere kinderen zich vermaken met één van de leuke andere activiteiten die georganiseerd worden. De sportieve vakantieganger vermaakt zich op de tennisbaan, de squashbaan of op de sportvelden. Wanneer u geniet van een drankje op terras kunnen de kinderen zich nog even uitleven in de speeltuin of op de trampolines.

Na een heerlijke dag op de camping of op het strand kunt u een hapje gaan eten in één van de restaurants. Op de camping kunt u kiezen voor heerlijke pizza’s, pannenkoeken of er is een snackbar. Uiteraard kunt u ook terecht in het a-la-carte restaurant of het buffetrestaurant.
Waterrecreatie
Voor een heerlijke dag waterplezier kunt u terecht in het waterparadijs! In de zomer kunt u ontspannen in het buitenbad en genieten in het zonnetje. Is het wat kouder buiten? Neem dan een duik in het binnenbad, roetsj van de glijbaan of vermaak u in het golfslagbad. De jongste kinderen zullen zich vermaken in het kinderbadje, deze is voorzien van een leuk speeltoestel!
Even iets anders dan het zwembad? Ga dan lekker uitwaaien aan het strand!
In de buurt van camping Roompot Beach Resort
Met zijn ligging aan het Nationaal park de Oosterschelde is de omgeving van Roompot Beach Resort ideaal voor een mooie wandeling of voor een fietstocht. Houdt u meer van winkelen en lekker eten, breng dan een bezoek aan de gezellige steden zoals Middelburg, Zierikzee of Goes. Ook het pittoreske dorpje Veere is een absolute aanrader.
Samen met de kinderen een actief dagje weg? Neem dan eens een kijkje in het Klimbos Zeeuwse Helden of ga een potje lasergamen.

Klik hier om naar de aanbieder te gaan

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk