IMG_1060
IMG_6406WijnkelderDSC_9214Logo met tekst klein

De Kreitsberg

Added by dekreitsberg

0 reviews

Listed in Nederland

Follow:

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


De Kreitsberg is een camping met veel extra’s, gesitueerd aan de rand van natuurgebied De Maashorst in het dorpje Zeeland (Nbr). De camping wordt gerund door vader en dochter Kees en Willeke en goede vriendin Astrid.. Samen zorgen ze ervoor dat u een leuke tijd heeft op de camping. Op de camping bij de wijngaard en amfibieënpoel zijn vijfentwintig ruime plaatsen van elk ruim 120 m² beschikbaar, iedere plaats heeft een eigen kraan en afvoer
De Kreitsberg’, heeft naast de boerderijcamping een wijngaard, Bed en Breakfast en een ezelstal. Dit zorgt voor veel keuzes voor bijvoorbeeld familieweekenden en bedrijfsuitjes, proeverijen, rondleidingen of ezelwandelingen. Volop verhuur mogelijkheden.

Bij ons vindt u: Het Frankrijk gevoel, natuur, rust, nostalgie, natuurgebied “De Maashorst”, een persoonlijke benadering en uiteraard vrijheid.

Neemt u de hond mee op vakantie, geen probleem bij ons zijn ze van harte welkom. We hebben zelf twee honden Gompie en Aussie die graag vriendjes maken. Vanaf de camping bent u binnen 100 meter in het bos. Waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Er is speciaal voor een wandeling uitgezet van zes kilometer die ook leuk is voor uw viervoeter. Binnen 200 meter vindt u in het bos een mooi vennetje met schoon zwemwater waar uw hond heerlijk de verkoeling kan opzoeken.

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk