Boderielogo.png

FarmCamps De Boderie | Kamperen bij de boer |

Added by pevank

0 reviews

Listed in Nederland

  • Markgravenweg 5, 7665 Albergen
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Wat was er eerder, de kip of het ei?
Voor het antwoord hierop moet je naar de kleinschalige biologische boerderij van boer Gerrit en boerin Thea in het mooie Twente. Hier scharrelen de kippen lekker buiten en kunnen de kids boer Gerrit helpen met het stempelen en inpakken van de eieren en het voeren van de andere dieren op de boerderij. En natuurlijk iedere dag zelf een kakelvers eitje rapen.

Knuffelen kun je met de 4 schattige mini ezels, de geitjes, de konijnen, cavia’s en de kleine kittens, terwijl papa en mama genieten van een heerlijke “Twentse Hap” op het boerderijterras. En zit het weer een beetje tegen, dan vermaken de kids zich uren in de mega grote overdekte Hooi Hooi Speelschuur of duiken ze met boer Gerrit de timmerschuur in.

Op de boerderij runt boerin Thea een biologische landwinkel waar je alles kunt kopen voor een heerlijke maaltijd. Geen zin om zelf te koken, dan kun je mee-eten met boer Gerrit en boerin Thea of iets bestellen van de kaart in het boeren eetcafé.

In de winter kun je trouwens ook bij FarmCamps De Boderie logeren, in één van de knusse en warme BedStay appartementen. Winter op de boerderij, een aanrader!

Bezoek de adverteerder

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk