1
1-768x5762313

Mini-camping Les Deux Frères | Camping In Auvergne | Camping Frankrijk Puy de Dôme

Added by Melanie Deijn

1 review

Listed in Auvergne, Frankrijk / France

Follow:

Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


In het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne, departement Puy de Dôme, vindt u het Parc Naturel Regional Du Livradois-Forez. Midden in dit park, dat één van de grootste van de 32 regionale natuurparken in Frankrijk is, vindt u het dorpje Deux Frères. Op een hoogte van 1065 meter ligt het dorp met uitzicht op het vulkaangebergte van de Auvergne. Vanaf de belvédère kunt u de gebergtes van de Cantal, Sancy en de Puy de Dôme zien.

Onze camping bevindt zich naast de belvédère, met vanaf iedere plek een fantastisch uitzicht!

Omgeven door prachtige bossen, zuivere lucht, stilte en rust, zijn er ontelbare mogelijkheden om in contact te komen met de natuur. In de directe omgeving zijn diverse wandel- en mountainbikeroutes uitgezet. De natuur is nog onbedorven, fris en groen en overal hoort u watertjes lopen en de buizerds roepen.

In onze streek met zijn eeuwenoude cultuur, vindt u schilderachtige dorpjes en kastelen, vulkanen, meren en menhirs. In de zomer zijn er in de dorpen rondom, vide greniers (rommelmarkten) en fêtes patronales (dorpsfeesten) maar ook de markt in Ambert of Billom zijn een bezoekje waard. Voor avonturiers is er het klimbos in Cunlhat, het amethist zoeken in Vernet la Varenne of zelf een mes maken in Thiers.

Bij ons is er voor iedere leeftijd wat te vinden voor een heerlijke vakantie!

Huisdieren zijn welkom mits aangelijnd en dienen buiten het terrein te worden uitgelaten.

De camping is open vanaf begin mei tot eind september.

  • Member Since: 15 januari 2017

17 augustus 2017

Kleine gezellige mini camping (6 plekken) pal naast de Belvedere. Fijne eigenaren die er alles aan doen om het hun gasten naar de zin te maken. Schoon sanitair en heerlijk warme douches. Ik ga zeker nog eens terug.

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk