28835.jpg
28838.jpg28826.jpg28834.jpg

Vakantiepark De Groene Heuvels | Kindvriendelijke camping |

Added by pevank

0 reviews

Listed in Nederland

  • Groene Heuvels 3 6644 KX Ewijk
Contact Listing Owner

Contact the Listing Owner

To inquire about this listing, complete the form below to send a message to the listing owner.


Vakantiepark De Groene Heuvels
De naam verklapt het al: dit park ligt in een schitterende natuurrijke omgeving. In het grensgebied van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal vindt een prima uitvalsbasis voor de veelzijdige omgeving. Op het park biedt het grote recreatiemeer de gelegenheid voor uitbundig zwem-, duik- en visplezier. Kinderen vermaken zich bij de kidsclub, de speeltuin of het overdekte zwembad met peuterbad. Ontspan, speel en geniet op dit park voor jong en oud.

De schitterende natuur leent zich uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten. Maar ook dieren spotten in Burgers Zoo in Arnhem, een blik werpen op wereldberoemde kunstcollecties in het Kröller-Müller Museum en een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum – waar veel leuke activiteiten voor kinderen zijn! – behoort tot de mogelijkheden in dit veelzijdige gebied. Kom en ervaar de diversiteit van Vakantiepark De Groene Heuvels!

De naam verklapt het al: dit park ligt in een schitterende natuurrijke omgeving. In het grensgebied van het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal vindt u luxe en wellness. Onze comfortabele, vrijstaande bungalows (met sauna’s) zijn een prima uitvalsbasis voor de veelzijdige omgeving. Op het park biedt het grote recreatiemeer de gelegenheid voor uitbundig zwem-, duik- en visplezier. Kinderen vermaken zich bij de kidsclub, de speeltuin of het overdekte zwembad met peuterbad. Ontspan, speel en geniet op dit park voor jong en oud. De schitterende natuur leent zich uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten. Maar ook…

Klik hier om naar de aanbieder te gaan.

Add Your Review

Please login or register to add your review.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Spring naar werkbalk